2019.04.21

Dorsten –  Rees (Mahnen See) ( Wesel-Datteln Kanal – Rhinen)

Efter 2 slusninger (ned) har Sally og besætningen forladt de (føles de nu) små trygge kanaler og er sejlet ud på Rhinen, som føles rigtig stor ved siden af. Vi sejler med strømmen og har sejlet 8.5 knob ved 1800 omdrejninger (der går vi normalt ca. 5 knob). Prammene er de stort set de samme, men der er bare mange flere af dem og nogle af den er noget større (den største vi så var 3 i forlængelse af hinanden og samtidig 2 ved siden af hinanden og blev skubbet af 1 Schubber (det kaldes skubbe-skibet på tysk)). Den og de laver en del bølger og  alt er med god mening stuvet på deres plads i Sally og alle skuffer og skabe lukket.

Selvom det har været en stærkt trafikeret tur, har det har også været en flot tur i ca. 25 grader, vi har set storke (det er nu tredje gang) og vi er sejlet ind på en lille “indsø” Mahnen See hvor vi ligger trygt og godt i WSC Rees ved deres Gästesteg.

Så er Sally sejlet ud på Rhinen
Floden blev større og det blev prammene så også (Bemærk styrehuset som kan skydes op og ned alt efter behov for højde)
Storkemor (eller måske far for vi så faktisk dem begge). Vi har 2 gange tidligere på turen set en stork, det er første gang vi ser et par.
Det var ikke med vilje at vi fik Sally lagt til så hendes navn var fuldstændig synlig når man kom gående ud af broen, det var simpelthen for at få vandslangen til at kunne nå så vi kunne få tanken fyldt op, men flot så det da ud